XOCOLAT RÁDIO
Descobreix la nostra ràdio
Tornar a XOCOLAT

ESPAI XOCOLAT

Botiga especialitzada en discos fundada el 1980. Al llarg dels anys s'ha actualitzat i ha aportat una sèrie de iniciatives i activitats com la creació del segell discogràfic Blau i un espai cultural, Espai Xocolat, per a esdeveniments i recitals. Durant anys ha sigut promotora de concerts, bàsicament presentats en l'esplèndid Auditòrium de Palma. Així hem pogut veure artistes internacionals com Ella Fitzgerald, Chick Corea, Keith Jarrett i en set ocasions a Van Morrison, entre molts altres.

Molt més que una botiga de discos

Amplia i acurada oferta de música en CD i extensa exposició de vinils de tots els estils, que inclou edicions especials pera col·leccionistes.   Xocolat cuidam la presència de segells independents i del nostre segell Blau. Llibres, regals i altres accessoris de continguts musicals.

També disposam d'Equips de so Hi-Fi d'alta fidelitat: Tocadiscos, amplificadors, reproductors cd amb bluetooth i altaveus d'alta gama de la mà de la marca DENON. Un complement que li dona valor a les edicions de format físic.

VINILS

Disposam d'una àmplia secció de vinils amb novetats, vinils de segona mà i de col·leccionista. També compram vinils, si vols vendre la teva col·lecció posat en contacte amb nosaltres.

Contacar per whatsapp

EQUIPS HI-FI

Venem equips de so d'alta fidelitat per escoltar la música com es mereix. Tocadiscos, amplificadors, reproductors cd amb bluetooth i altaveus d'alta gama de la mà de la marca DENON.

ENCÀRRECS

Si no el tenim, te'l comanam. Telefonan's al 971713316 o bé escriu-nos directament un whatsapp al 

601 452 369.

XOCOLAT RÀDIO

Nascuda a l'entorn d'Espai Xocolat i de Produccions Blau, Xocolat Ràdio és una ràdio per internet amb 24h de música de qualitat: novetats i oldies internacionals, la nostra música i la de segells independents per a diferents públics.

www.xocolatradio.com

Editor fonogràfic: Blau/ Discmedi

El 1982 Xocolat llança el segell discogràfic Blau, amb a prop de 800 títols i més de 200 autors i creadors de les Illes Balears editats tant en físic com en digital. El 1987 va néixer a Barcelona Discmedi que va donar pas a milers d'edicions de tots els gèneres.

www.produccionsblau.com

BLAU STREAMING

Disposam d’equipament per a emissió de recitals i altres esdeveniments en directe per streaming des del nostre plató o d'altres espais. Accedeix a contingut cultural en directe des de la nostra plataforma de streaming.

www.blaustreaming.com

ESTABLIMENT EMBLEMÀTIC

Espai Xocolat forma part dels Establiments Emblemàtics catalogats per l'Ajuntament de Palma.

XOCOLAT RADIO està llicenciada per la SGAE amb el número de llicència SGAERRDD/4/1384/07120

Queden reservats, en els termes previstos en la legislació sobre propietat intel·lectual, tots els drets dels propietaris de les obres, interpretacions o execucions artístiques, fonogrames, enregistraments audiovisuals i emissions de radiodifusió objecte d'aquesta transmissió. Excepte autorització, queden prohibides, sota les sancions previstes en la legislació civil i penal d'aplicació, la reproducció, distribució (per venda, lloguer, préstec, etc.), execució pública, radiodifusió i comunicació al públic, en totes les seves formes, d'aquesta transmissió i del seu contingut.